Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ενημερωτικός καθαρισμός

Όπως είναι γνωστό βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη στο Βάτο, στη θέση Κάπαρη και εικάζεται ότι πρόκειται για τη σωρό του Γιώργου Απέργη που χάθηκε μετά το πανηγύρι στην Πλάκα.
Το εύρημα ελπίζεται να δώσει τέλος σε μια υπόθεση που δοκιμάζει τους συγγενείς του αγνοούμενου, ταλαιπώρησε την κοινωνία μας και έδωσε ευκαιρία για να ασχημονήσουν κάποιοι τόσο πάνω στη μνήμη του άτυχου Γιώργου, όσο και πάνω στην στάση της τοπικής κοινωνίας, που έπρεπε να αποδείξει ότι δεν ήταν συλλογικός εγκληματίας.
Περιμένοντας τα αποτελέσματα των ερευνών των αρχών μπορούμε να σημειώσουμε τα παρακάτω που αφορούν την διαχείριση του όλου θέματος από μερίδα των ΜΜΕ ακόμη και τώρα.
Βγαίνουν να μας ενημερώσουν (ALTER 6/3)για την εύρεση πτώματος στη Μήλο και μας λένε ότι επέπλεε (μετά από 6 μήνες !!!) στον βιολογικό …!.;;
Θέλουν να μας ενημερώσουν και αναρωτούνται μήπως το σημείο εύρεσης είναι παραθαλάσσιο και άρα μήπως αφορά λαθρομετανάστη …
Με «απευθείας σύνδεση» !!!!! η ρεπόρτερ (μάλλον σπίτι της ήταν) αναρωτιέται πόσο μακριά είναι ο τόπος εύρεσης του πτώματος από την Πλάκα, όπου “όλα εκεί έγιναν” και αναρωτιέται πως τόσο καιρό οι φύλακες του χώρου(του βιολογικού) δεν αντιλήφθηκαν τίποτε !!!!
Περιμέναμε μήπως κάτι γνωρίζουν και μας έδειξαν τις απόψεις κάποιων που γνώριζαν τον Γιώργο Απέργη και διάλεξαν να δείξουν τα σημεία των εκπομπών όπου απαιτούσαν από τους Μηλιούς να πουν αυτά που δεν γνώριζαν ….
Έχεις την αίσθηση από όσα έχουν ακουστεί, ότι όλοι αυτοί εκεί κάτω οι Μηλιοί είναι συνένοχοι και καλύπτουν τον ένοχο .!.!.!, και μόνο ένας βοσκός θα μπορούσε να είναι έξω από αυτή την παμμηλιακή συνωμοσία σιωπής.
Μας κοροϊδεύουν χοντρά και χοντροκομμένα και εμείς αντί να νοιώσουμε την προσβολή που μας γίνεται, τους ακούμε και επηρεαζόμαστε κιόλας….
Είσαι δίπλα στο χώρο και μιλάς με ανθρώπους που ζουν εκεί πάντα και σου λένε τι είπε η τηλεόραση για το χώρο …..
Αν μπορεί να υπάρξει κάτι θετικό από την τραγική αυτή υπόθεση, είναι ότι είδαμε από κοντά πόσο επιπόλαια δρουν τα ΜΜΕ αδιαφορώντας για κάθε είδους νόμο, για τον πόνο οποιουδήποτε, και για κάθε πιθανή επίπτωση των ενεργειών τους. Όλα στο εμπόριο.
Φέτος, «η χαμένη τιμή της Καταρίνας Μπλουμ» συμπλήρωσε 36 χρόνια και ακόμη την αναζητούμε…. Ελπίζω να μην αναλάβει και αυτή την αναζήτηση η TV.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΣΤΟΧΟΣ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ένας φίλος μου είπε ότι πέρασε εκείνο το πρωί από το σημείο αλλά δεν τον είδε αλλά δεν τον γνώριζε και ήταν μισοσκόταδο και μπορεί να μην τον είδε ...
ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από όλα αυτά και το πως διαχειρίζονται τα ΜΜΕ το γεγονός, σημασία έχει αυτό καθαυτό το γεγονός.
Μήπως αυτό φοβόμαστε να συζητήσουμε και το ρίχνουμε στις αυτονόητες ανοησίες των ΜΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

φοβόμαστε τα πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα (όπως αυτά που αφορούν τα ΜΜΕ) και όχι τις προσωπικές ατυχίες ή παρεκτροπές για τις οποίες δείχνουμε κατανόηση και συμπόνια.Το καθαυτό γεγονός είναι θέμα των αρμόδιων οργάνων, αφού είναι σπάνιο για την συγκεκριμένη κοινωνία.

Unknown είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣΗ ΣΩΣΤΟ (ΠΕΡΙ ΦΟΒΟΥ...)

ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ...

Μηλίων διάλογοι είπε...

Άννα και φίλε 3.19, με εντυπωσιάζει ότι μιλάτε για φόβο να μιλήσει κανείς για την ουσία του θέμτος... δηλ υπάρχει οργανωμένο έγκλημα στη Μήλο που κλείνει στόματα;
Εγώ δεν θέλω να μιλήσω γιατί δεν ξέρω και δεν πρέπει να μιλάμε καφενειακά για θέματα που μπορεί να κοστίσουν ακριβά σε αθώους. Τέλος πάντων ας μείνει και κάτι όρθιο, δεν μπορούμε να φτάσουμε στο λυντσάρισμα αντί των θεσμών.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη το θεμα ειναι πολυ λεπτο και σοβαροτατο ,πιο καλα να μην εκφραζουμε αποψεις,γιατι κανεις δεν ξερει, το τι θα μας φερει ο καιρος (αυτο βεβαια θα επρεπε να ισχυει και για τα ΜΜΕ)
Ανταρτης

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΒΟ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.
ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΕΙΣ.

Ο ΦΟΒΟΣ ΕΚΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΟΤΙ Π.Χ. Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!
ΑΥΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΦΟΒΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ.
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ
ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ;

Μηλίων διάλογοι είπε...

Φίλε 724, δεν χρειάζεται να φωνάζεις και ο όποιος δικαιολογημένος φόβος ας συμμαζευτεί με την λογική. Απάντησα για το οργανωμένο έγκλημα σε ερώτηση φίλου που έλεγε μήπως φοβόμαστε να μιλήσουμε για το γεγονός και το ρίχνουμε στα ΜΜΕ.
Συμφωνούμε νομίζω όλοι ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για ενόχους ή πιθανούς ενόχους γιατί όπως λέει και ο Αντάρτης είναι σοβαρό και λεπτό κλπ και όχι από φόβο, δεν μιλώ γιατί δεν πρέπει να μιλήσω και όχι γιατί φοβάμαι. Τέλος καλό είναι να μη δαιμομνοποιούμε την κοινωνία μας ΄δηλ εμάς τους ίδιους. Ούτε πριν ήταν κοινωνία αγγέλων ούτε τώρα φονιάδων. Ελπίζω να διαλευκανθεί γρήγορα και να βρούμε τα μέτρα μας πάλι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ;

"724"

Μηλίων διάλογοι είπε...

χαίρομαι 724, τα κεφαλαία φωνάζουν

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά
Να αναδείξετε το τρομερό θέμα της κοπής αρμυρών στα Πολλώνια

Είναι αίσχος, έγκλημα, αυθαιρεσία και δεν άνοιξε μύτη. Ολοι μονολογούν και βρίζουν και καμιά συλλογική αντίδραση δεν έλαβε χώρα

Ανώνυμος είπε...

Και το λιμεναρχειο τι κανει????δικια του ευθυνη ειναι,το μονο που ξερει ειναι να κυνηγαει οποιον ψαρευει με πετονια,ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ
ανταρτης

Η Μήλος είναι:
......Για το κράτος ένα νησί στα τόσα που δεν μπορεί να διαχειριστεί, και έτσι με ανακούφιση το παραδίδει στις εταιρίες για εκμετάλλευση, νίπτοντας τα αδέξια χέρια του
.....Για τις εταιρίες ιδανικός τόπος άντλησης κερδών, χωρίς ιδιαίτερες οχλήσεις
......Για εμάς που γεννηθήκαμε και φιλοδοξούμε και να πεθάνουμε εδώ, είναι ο κόσμος όλος και απαιτούμε να έχουμε τον πρώτο λόγο για το παρόν και το μέλλον του.
Ο διάλογος μας είναι ο μόνος δρόμος για να ξεπεράσουμε την απελπισία του αφόρητου ρεαλισμού που μας έχουν φορέσει και να ανιχνέσουμε τις δυνατότητες μας, τι θέλουμε για αύριο, ποια τα όπλα μας, ποιους πόρους και από που και πως θα τους απαιτήσουμε.
Απαιτείται δικό μας, προσαρμοσμένο σχέδιο ανάπτυξης, από την κοινωνία για την ίδια και δέσμευση από όλους μας.