Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

καλή χρονιά


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Και επειδή θα χρειαστεί και isolario (νησολόγια) και portolanos για να βρούμε λιμάνι, και να μη πούμε κάποια στιγμή Μάλτα γιοκ, επιλέξαμε το isolario του πατριώτη Antonio Milo από το μακρυνό 16ο αιώνα για κάρτα ..
Καλή χρονιά, λοιπόν με καλή διάθεση απέναντι στη φουρτούνα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Γιάννης Μαθιουδάκης, στο φύλλο της "Φωνής" με τα αποτελέσματα των εκλογών, παραχώρησε τον χώρο της επιφυλλίδας του στη 2η σελίδα, στον κύριο Γιώργο Ξυδού(ς?), συνταξιούχο. Για να υπενθυμίσει, ο τελευταίος, στην νέα δημοτική αρχή, ότι η Μήλος χρωσταει την ύπαρξή της στις εξορυκτικές εταιρείες και δη στην S&B.
Αναρωτιέται κανείς αν αυτή ήταν μια πληρωμένη καταχώρηση, μια αβροφροσύνη στον ακμαίο γέροντα ή απλώς (άλλο) ένα α.Α: αντ' Αυτού (αυτού ντε, του... Αυτού!).
Αναμενεται με ενδιαφέρον η απάντηση της νέας (και... ηλικιακά!) δημοτικής αρχής.
Πάντως εγώ έμαθα ότι στα σεμινάρια στην Αμερικης 21 καταγράφονται απουσίες.
(GODFATHER SI!!!)

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΗΝΗ 2η
(Φωνής της Μήλου... λόγος συνέχεια!)
"Δυο λόγια για να συνεννοηθούμε αντράκι μου... Ξέρεις ότι τούτη η στηλη... είναι η φωνή της Μήλου. Εσύ, όλα αυτά τα ξέρεις. Ενημέρωσε και τους δικούς σου, γιατί είναι αμαρτία να χαλάσουμε τις καρδιές μας"

Η κάμα η διμούτσουνη!

Ανώνυμος είπε...

Αρχισες να φιλτραρεις και τωρα εκοψες τελειως τη δυνατοτητα για αμεσα σχολια. Γιατι???????????????????????????????????????????????????

Η Μήλος είναι:
......Για το κράτος ένα νησί στα τόσα που δεν μπορεί να διαχειριστεί, και έτσι με ανακούφιση το παραδίδει στις εταιρίες για εκμετάλλευση, νίπτοντας τα αδέξια χέρια του
.....Για τις εταιρίες ιδανικός τόπος άντλησης κερδών, χωρίς ιδιαίτερες οχλήσεις
......Για εμάς που γεννηθήκαμε και φιλοδοξούμε και να πεθάνουμε εδώ, είναι ο κόσμος όλος και απαιτούμε να έχουμε τον πρώτο λόγο για το παρόν και το μέλλον του.
Ο διάλογος μας είναι ο μόνος δρόμος για να ξεπεράσουμε την απελπισία του αφόρητου ρεαλισμού που μας έχουν φορέσει και να ανιχνέσουμε τις δυνατότητες μας, τι θέλουμε για αύριο, ποια τα όπλα μας, ποιους πόρους και από που και πως θα τους απαιτήσουμε.
Απαιτείται δικό μας, προσαρμοσμένο σχέδιο ανάπτυξης, από την κοινωνία για την ίδια και δέσμευση από όλους μας.